Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro

Genesis medverkar i TV7

11 Sep 2014

Tre representanter från föreningen Genesis medverkar i panelsamtal som sänds av TV7. Den första delen, på 54 minuter, kan laddas ner gratis eller streamas direkt från kanalens hemsida.

TV7 kommer att sända Anders Gärdeborns föreläsningsserie Adam och Eva-lutionen och i detta inledande program ges tillfälle att lyssna till ett panelsamtal som från flera olika synvinklar belyser bristen på bevis för evolutionsläran och lyfter fram stödet för Bibelns uppgifter utifrån vetenskapliga fakta.

Förutom programledare Jan-Olof Smedberg från TV7 medverkar:

Rolf Lampa - ordförande för föreningen Genesis, egenföretagare inom bland annat mjukvarudesign.

Göran Schmidt - har varit gymnasielärare i kemi, biologi och matematik och arbetar sedan 10 år som rektor på en gymnasieskola. Göran har en civilingenjörsexamen i kemiteknik samt har studerat biologi med inritktning mot marinbiologi.

Anders Gärdeborn - talesperson för föreningen Genesis och författare till boken Intelligent Skapelsetro. Anders är fysiker samt arbetar för närvarande inom IT-branchen,


Redaktionen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ett nyhetsbrev via e-post är under uppstart. Anmäl dig i formuläret nedan för att prenumerera! (Ett nytt fönster öppnas då, där ni får bekräfta er e-postadress)

* indicates required
Fler frågor & Svar » Fler videor »
Fler händelser » Fler blogginlägg »