Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro
Splash slide linking to page: Tidning
Splash slide linking to page: Frågor & Svar
Splash slide linking to page: Video
Splash slide linking to page: Kalender

Nyhet: Antologi om den kristna skapelsetron

7 Oct 2019

Om ett par veckor kommer en bok som vi tror kommer att få göra ett stort avtryck i vårt land! Det är en antologi, d.v.s. en samling fristående artiklar längs en röd tråd som på olika sätt behandlar den bibliska skapelsetron utifrån naturvetenskapliga och apologetiska perspektiv. En rad författare, de flesta bekanta i Genesis-sammanhang, har bidragit till denna bredsida mot naturalismens ideologi och för Bibelns trovärdighet när det gäller frågan om ursprunget för den värld vi lever i. En given julklapp, eller kanske skolstartsgåva, för nära och kära. Inte minst för den yngre generationen (från högstadieåldern och uppåt). Sprid gärna information om boken till dem du tror kan vara intresserade!

Priset i bokhandeln kommer att vara 289 kr, men det finns en diskussion i vår styrelse om att bidra till bokens spridning genom någon form av rabatter. Håll dig uppdaterad på vår hemsida för mer info! Sjöbergs förlag säljer den också med rabatterat pris (239 SEK) på sin hemsida fram till releasedatumet den 7:e Oktober.

Redaktionen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inget nytt från Genesis - Anmäl dig i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev rakt i din e-postlåda någon gång per månad! (Ett nytt fönster öppnas då, där ni får bekräfta er e-postadress)

OBS, Genom att anmäla dig, godkänner du vår policy för behandling av personuppgifter. Läs därför den först, innan du anmäler dig.

*-markerade fält är obligatoriska.
Fler frågor & Svar » Fler videor » Fler händelser » Fler blogginlägg »