Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro

Förnya eller påbörja prenumeration på tidningen Genesis för 2017

4 Feb 2017

Föreningen Genesis ger ut papperstidningen Genesis som utkommer 4 gånger per år, fullmatad med mer eller mindre djupgående artiklar om aktuella ämnen inom Skapelse/Evolutionsdebatten, Vetenskap och Bibelsynsfrågor, i ett lättläst format direkt hem i brevlådan eller brevinkastet.

Förnya: För existerande prenumerander är det nu den tiden på året när det är dags för förnyelse av tidningsprenumerationer, så även för tidningen Genesis. Förnya idag, så slipper du missa något nummer av tidningen!

Börja prenumerera: Om du inte redan är prenumerant, är detta också ett utmärkt tillfälle att börja en prenumeration, till låg kostnad. Tidningen Genesis är ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad med det senaste inom argumenten för Bibelns skapande Gud från vetenskapliga fakta, i ett lättläst format på Svenska. Priset är från början lågt. Är du student eller pensionär får du extra rabatterat pris.

Ge en prenumeration som gåva: En prenumeration på tidningen Genesis till en ung människa kan vara en livsavgörande gåva! Genom att i lättläst format hem i brevlådan visa hur tron på Bibelns Gud är djupt förankrad i verkligheten och kraftullt stöds av vetenskapliga fakta. Det är något som enligt mångas erfarenhet hjälper så att tron inte sviktar även när vetenskapliga frågor kommer på bordet under grundskole, gymnasie- och universitetsåren! En gåva som kan ha konsekvenser för evigheten, med andra ord.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inget nytt från Genesis - Anmäl dig i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev rakt i din e-postlåda någon gång per månad! (Ett nytt fönster öppnas då, där ni får bekräfta er e-postadress)

OBS, Genom att anmäla dig, godkänner du vår policy för behandling av personuppgifter. Läs därför den först, innan du anmäler dig.

*-markerade fält är obligatoriska.
Fler frågor & Svar » Fler videor » Fler händelser » Fler blogginlägg »