Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro
Bildkälla: Wikimedia Commons

Se Livesändingarna från Skapelsekonferensen

20 Sep 2016

Årets skapelsekonferens, i Kalmar Adventkyrka är just över, och vi blickar tillbaka över en givande konferens med mycket matnyttigt innehåll, uppmuntrande samvaro och engagerade diskussioner.

I år experimenterade vi med att live-sända från några av föredragen via mobiltelefon, som komplement till de mer professionella inspelningar som kommer senare, så fort redigeringsarbetet är klart. Live-versionerna finns nu även arkiverade på vår facebooksida, och kan hittas i listan nedan.

Observera att live-versionerna har avsevärt sämre bild och ljud, samt är mer skakiga (vi lyckades tyvärr inte ordna med stativ, då iden om live-sändning kom på föredraget). Tills videor i full kvalitet kommer, håll till godo med följande live-filmade versioner av ett urval av föredragen:

Taggar: Konferens, Årskonferensen, Skapelsekonferens

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inget nytt från Genesis - Anmäl dig i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev rakt i din e-postlåda någon gång per månad! (Ett nytt fönster öppnas då, där ni får bekräfta er e-postadress)

OBS, Genom att anmäla dig, godkänner du vår policy för behandling av personuppgifter. Läs därför den först, innan du anmäler dig.

*-markerade fält är obligatoriska.
Fler frågor & Svar » Fler videor » Fler händelser » Fler blogginlägg »