Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro
Splash slide linking to page: Video
Splash slide linking to page: Kalender
Splash slide linking to page: Frågor & Svar

Ny hemsida på gång!

10 Jun 2013. Lästid: Ca 2 minuter.

Föreningens Genesis webbnärvaro genomgår förändringar. Förändringsarbetet inleds med att lägga ut en helt ny hemsida, och under natten till måndagen den 10:e juni påbörjades lanseringen av Genesis nya webbplats.Genesis webbplats kommer att genomgå stora förändringar under en tid framöver. En särskild webbredaktion arbetar intensivt med en lång rad planerade åtgärder.


Edit 2013-06-18: Vi har nyligen även öppnat ett Facebook-konto samt Twitterkonto. Följ oss på:


Mobila webbläsare

Idag står surfplattor och mobila smartphones för en större andel internetsurfning än vanliga PC-datorer. Detta ställer krav på att utforma varje webbsida för att kunna läsas av enheter med små skärmar.

Underliggande teknik

Vi börjar förändringsarbetet med att byta ut den underliggande teknikplattformen från Wordpress till Drupal, se bilden nedan. Omflyttningen från en teknik till en annan görs i ett tidigt skede eftersom arbetet med innehållet drivs med hjälp av teknikplattformen och därför byts teknikplattformen ut först. Arbetet kan härefter fortgå parallellt med både innehåll, struktur samt grafisk design (hemsidan är alltså långt ifrån färdig i detta skede).

Nytt och gammalt

Nya avdelningar kommer att tillkomma i huvudmenyerna. På grund av tidsåtgång och frivilligarbete kommer även den grafiska designen att vidareutvecklas över en tidsperiod samtidigt som innehållet och strukturen bearbetas.

Tidigare material kommer att finnas kvar men också mycket nytt kommer att tillföras ifråga om både grafisk design, innehåll och struktur.

Uppstartproblem

Utvecklingsteamet räknar med att en del saker kommer att sluta fungera under en inledningsfas. Gamla länkar kommer inte att fungera till att börja med, men arbete pågår med att skapa "omdirigeringar" så att externa länkar till gamla dokument ändå "hittar" till de nya sidornas adress.

Mer information om webbredaktionens arbete med webbplatsen kommer att meddelas senare av webbredaktionen. Vi hoppas att den nya hemsidan skall bli en trevlig plats att besöka samtidigt som den skall underlätta för oss att ge både unga och äldre aktuell och lättillgänglig information om skapelsefrågor!

Rolf Lampa
Ordförande för Genesis

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inget nytt från Genesis - Anmäl dig i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev rakt i din e-postlåda ungefär en gång varje eller varannan månad! (Ett nytt fönster öppnas, där ni får bekräfta er e-postadress)

OBS, Genom att anmäla dig, godkänner du vår policy för behandling av personuppgifter. Läs därför den först, innan du anmäler dig.

*-markerade fält är obligatoriska.
Fler händelser » Fler videor » Fler frågor & Svar » Guds Värld - Ny skapelsebok för ungdomar!
# Bibeln
# Fossil
# Djur
# Media
# Personer
# Biologi
# Evolutionism
# Dinosaurier
# Platser
# Rymden
# Geologi
# Genetik
# Samhälle
# Världsbild
# Filosofi
# Design
# Historia
# Datering
# Skapelse
# Forskning
# Kemi
# Etik
# Trosförsvar / Apologetik
# Utbildning
# Teknik
# Utomjordingar
# Covid-19
# Språk