Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro
Splash slide linking to page: Video
Splash slide linking to page: Frågor & Svar
Splash slide linking to page: Kalender
« Tillbaka till butiken

Intelligent Skapelsetro

Ny upplaga av Intelligent Skapelsetro av Anders Gärdeborn! Första upplagan av boken har tagits emot på ett så överväldigande sätt att den redan tagit slut. Därför finns nu denna kraftigt uppdaterade och utökade upplaga framtagen. Boken har ett nytt och spännande kapitel om moleklylärbiologi, dvs studiet av hur celler fungerar på molekylär nivå. Detta område är på intensiv frammarsch idag och därför är debatten mellan skapelse och evolution som hetast här. Boken besvarar påträngande frågor som om det finns positiva mutationer, om genetiska likheter mellan människa och schimpans bevisar deras släktskap och om människan tillhör de utrotningshotade djurarterna. Även avsnitten om big bang och bibliska kosmologier är fördjupade och utökade. Några grundläggande begrepp är tydligare definierade och argumentet att naturen innehåller dålig design har bemötts. Dessutom finns rikligt med andra tillägg, modifieringar och förtydliganden. Boken är inbunden och innehåller över 300 sidor med många bilder i fyrfärg. För att underlätta sökning i bokens rika faktamaterial avslutas den med drygt sextio FAQ, ofta ställda frågor, som belyser skapelsefrågan utifrån både vetenskapen och Bibeln. Frågorna besvaras genom sidhänvisningar till bokens text vilket hjälper läsaren att orientera sig i materialet.
320 sidor
Vikt: 690 gram
ISBN: 978-91-8299-84-9

Författare: Anders Gärdeborn

Har under många år arbetat med skapelsefrågan som författare och föreläsare och han har haft flera funktionärsroller inom föreningen Genesis. Numera pensionerad från ett arbete inom IT-världen.
Pris: 220 SEK

Så här beställer du i tre enkla steg:

 1. Skicka ett e-post till order@genesis.nu med information om:
  • de varor du vill beställa
  • ditt namn
  • din adress
 2. Du får ett mail tillbaka med vilken frakt som kommer att läggas på. Svara på detta mail och bekräfta beställningen och portot.
 3. Betala in totalsumman på vårt konto, via:
  PlusGiro: 29 55 88 - 8 eller
  Swish: 123 - 652 03 99.

Klart - varorna skickas!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inget nytt från Genesis - Anmäl dig i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev rakt i din e-postlåda ungefär en gång varje eller varannan månad! (Ett nytt fönster öppnas, där ni får bekräfta er e-postadress)

OBS, Genom att anmäla dig, godkänner du vår policy för behandling av personuppgifter. Läs därför den först, innan du anmäler dig.

*-markerade fält är obligatoriska.
Fler händelser » Fler videor » Fler frågor & Svar » Guds Värld - Ny skapelsebok för ungdomar!
# Bibeln
# Fossil
# Djur
# Media
# Personer
# Biologi
# Evolutionism
# Dinosaurier
# Platser
# Rymden
# Geologi
# Genetik
# Samhälle
# Världsbild
# Filosofi
# Design
# Historia
# Datering
# Skapelse
# Forskning
# Kemi
# Etik
# Trosförsvar / Apologetik
# Utbildning
# Teknik
# Utomjordingar
# Covid-19
# Språk