Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro
Splash slide linking to page: Frågor & Svar
Splash slide linking to page: Kalender
Splash slide linking to page: Video

Nytt projekt: Kortklipp i sociala medier

7 Jun 2024. Lästid: Ca 1 minuter.

Vårt material har historiskt sett bestått av vårt magasin samt föreläsningar, av vilka många finns filmade.

Men i takt med att särskilt unga blir vana med andra format och plattformar, så är det viktigt att sanningen om skapelsen och evolutionen kommer ut även i dessa andra format.

Ett format som blivit särskilt populärt de senaste åren är drivet av plattformar som TikTok, samt andra som följt efter med liknande satsningar som Facebook reels, Instagram reels och YouTube shorts. Detta format är korta klipp på ofta högst en minut, ofta i stående format för att fungera bra på mobiltelefon, som presenterar någonting på mycket kort tid.

För att nå ut med skapelsebudskapet i de nya formaten har vi på Genesis under det senaste halvåret påbörjat produktion av sådana kortklipp, som presenterar de viktigaste skapelseargumenten i kortform.

Vi planerar att lägga upp en egen sektion för dessa klipp på hemsidan, men tills dess kan du hitta våra klipp på följande ställen:

Om du vill stödja detta initiativ, så följ oss gärna på de plattformar där du finns, och gilla, kommentera och dela våra inlägg! Då kommer klippen fler till del, och det viktiga budskapet om vårt sanna ursprung kan komma ut!

Redaktionen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inget nytt från Genesis - Anmäl dig i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev rakt i din e-postlåda ungefär en gång varje eller varannan månad! (Ett nytt fönster öppnas, där ni får bekräfta er e-postadress)

OBS, Genom att anmäla dig, godkänner du vår policy för behandling av personuppgifter. Läs därför den först, innan du anmäler dig.

*-markerade fält är obligatoriska.
Fler händelser » Fler videor » Fler frågor & Svar » Guds Värld - Ny skapelsebok för ungdomar!
# Bibeln
# Fossil
# Djur
# Media
# Personer
# Biologi
# Evolutionism
# Dinosaurier
# Platser
# Rymden
# Geologi
# Genetik
# Samhälle
# Världsbild
# Filosofi
# Design
# Historia
# Datering
# Skapelse
# Forskning
# Kemi
# Etik
# Trosförsvar / Apologetik
# Utbildning
# Teknik
# Utomjordingar
# Covid-19
# Språk