Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro
Splash slide linking to page: Video
Splash slide linking to page: Frågor & Svar
Splash slide linking to page: Kalender
« Tillbaka till butiken

I början skapade Gud - studiehäfte

Antologin I början skapade Gud tar upp frågor som: Hur blev allting till? Universum, jorden, livet, djuren, växtriket, människan? Det här häftet är en kompletterande studieguide till huvudboken och innehåller instruderingsfrågor kopplade till bokens 15 kapitel. Svara på frågorna på egen hand eller i grupp. Häftet passar såväl för studenter (högstadiet och uppåt) som för vanliga läsare. Frågorna väcker intressanta tankegångar och öppnar upp för diskussioner.

Pris: 49 SEK

Så här beställer du

  1. Skicka ett e-post till order@genesis.nu med information om de varor du vill beställa, ditt namn samt din adress
    (Du kan använda den gröna knappen nedan för att öppna ett mail med uppgifter för varan ovan förifyllda)
  2. Du får sedan ett svar tillbaka med vilken frakt som kommer att läggas på.
  3. Svara på mailet och bekräfta beställningen och portot.
  4. Betala in totalsumman på vårt konto, via:
    PlusGiro: 29 55 88 - 8 eller
    Swish: 123 - 652 03 99.
  5. Varorna skickas!

Glöm inte att förnya din prenumeration på magasinet f&aouml;r 2022! Fler händelser » Fler videor »
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inget nytt från Genesis - Anmäl dig i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev rakt i din e-postlåda någon gång per månad! (Ett nytt fönster öppnas då, där ni får bekräfta er e-postadress)

OBS, Genom att anmäla dig, godkänner du vår policy för behandling av personuppgifter. Läs därför den först, innan du anmäler dig.

*-markerade fält är obligatoriska.
Fler frågor & Svar »
# Bibeln
# Fossil
# Djur
# Media
# Personer
# Biologi
# Evolutionism
# Dinosaurier
# Platser
# Rymden
# Geologi
# Genetik
# Samhälle
# Filosofi
# Design
# Historia
# Datering
# Världsbild
# Skapelse
# Forskning
# Kemi
# Etik
# Trosförsvar / Apologetik
# Utbildning
# Teknik
# Utomjordingar
# Covid-19
# Språk
Fler blogginlägg »