Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro
Splash slide linking to page: Frågor & Svar
Splash slide linking to page: Kalender
Splash slide linking to page: Video

CORONASPECIAL: Alla hittills publicerade nummer av Genesis släpps fria

4 Apr 2020. Lästid: Ca 1 minuter.

I samband med Corona-epidemin, som gjort att många behöver isolera sig i sina hem och har mycket extra tid över, vill vi på Genesis bidra till en meningsfull sysselsättning.

Vi har därför i redaktionsgruppen beslutat att som en engångshändelse släppa alla hittills publicerade nummer (till och med nr 1 / 2020) av magasinet Genesis fria att läsa!

Vi hoppas att ni uppskattar denna möjlighet att läsa på de senaste skapelserönen på Svenska, i den nya uppdaterade Genesismagasinet!

Du kan läsa alla tidigare nummer som PDF-filer, och för vissa nummer (bland annat 2018 och senare) kan du även läsa numren direkt i webbläsaren via tjänsten Issuu. Du hittar länkar till detta via länken ovan.

Observera att detta är en engånghändelse, och att vi framöver fortsätter att släppa numren fria först ett år efter publicering, såvida du inte prenumererar. Vi hoppas också att du överväger att stödja det resurskrävande arbetet med tidningen med en prenumeration! Prenumerationsinfo hittar du här.

Redaktionen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inget nytt från Genesis - Anmäl dig i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev rakt i din e-postlåda ungefär en gång varje eller varannan månad! (Ett nytt fönster öppnas, där ni får bekräfta er e-postadress)

OBS, Genom att anmäla dig, godkänner du vår policy för behandling av personuppgifter. Läs därför den först, innan du anmäler dig.

*-markerade fält är obligatoriska.
Fler händelser » Fler videor » Fler frågor & Svar » Guds Värld - Ny skapelsebok för ungdomar!
# Bibeln
# Fossil
# Djur
# Media
# Personer
# Biologi
# Evolutionism
# Dinosaurier
# Platser
# Rymden
# Geologi
# Genetik
# Samhälle
# Världsbild
# Filosofi
# Design
# Historia
# Datering
# Skapelse
# Forskning
# Kemi
# Etik
# Trosförsvar / Apologetik
# Utbildning
# Teknik
# Utomjordingar
# Covid-19
# Språk