Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro
Splash slide linking to page: Frågor & Svar
Splash slide linking to page: Video
Splash slide linking to page: Kalender

Amerikanska Answers in Genesis lanserar egen streamingtjänst

2 May 2020. Lästid: Ca 1 minuter.

Amerikanska skapelseorganisationen Answers in Genesis, ledd av Ken Ham, som står bakom de uppmärksammade besöksattraktionerna Creation Museum och Ark Encounter i norra Kentucky, har nu i samband med corona-krisen gjort ett nytt drag: På initiativ av en generös understödjare har man startat en ny helt egen streamingtjänst, som man byggt upp på rekordtid: 1 månad. Det vill säga, den blir inte beroende av streamingtjänster som YouTube eller Vimeo.

Man har hittills laddat kanalen med ca 1000 olika program, bland annat en hel del familje- och barnanpassade program på olika teman, förstås mycket klassiskt skapelsematerial, debatter och så vidare, och så kommer man att livestreama sina skapelsekonferenser exklusivt på denna plattform. Man lyfter särskilt fram den som ett familje- och barnvänligt alternativ till Netflix och andra sekulära streamingtjänster.

Till en början kommer tjänsten finnas tillgänglig via webben, men man arbetar med att ta fram appar för Android, iPhone och iPad och så vidare. Tjänsten är tillgänglig i hela världen och kostar ca 400 kr per år, men man kan testa gratis under en vecka. Läs mer i AiGs nyhetsartikel:

Redaktionen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inget nytt från Genesis - Anmäl dig i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev rakt i din e-postlåda ungefär en gång varje eller varannan månad! (Ett nytt fönster öppnas, där ni får bekräfta er e-postadress)

OBS, Genom att anmäla dig, godkänner du vår policy för behandling av personuppgifter. Läs därför den först, innan du anmäler dig.

*-markerade fält är obligatoriska.
Fler händelser » Fler videor » Fler frågor & Svar » Guds Värld - Ny skapelsebok för ungdomar!
# Bibeln
# Fossil
# Djur
# Media
# Personer
# Biologi
# Evolutionism
# Dinosaurier
# Platser
# Rymden
# Geologi
# Genetik
# Samhälle
# Världsbild
# Filosofi
# Design
# Historia
# Datering
# Skapelse
# Forskning
# Kemi
# Etik
# Trosförsvar / Apologetik
# Utbildning
# Teknik
# Utomjordingar
# Covid-19
# Språk