Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro
Splash slide linking to page: Frågor & Svar
Splash slide linking to page: Kalender
Splash slide linking to page: Video

Bild genererad av AIn DALL-E 2, med prompten “Show a humanoid robot talking to a human in a sci-fiy style”

Nyhet: OpenAI lanserar banbrytande mjukvara "ChatGPT" för att föra samtal med människor

4 Dec 2022. Lästid: Ca 1 minuter.

Den 30:e November har forskningsföretaget OpenAI släppt sin nya mjukvara ChatGPT, en avancerad samtalsrobot som kan föra samtal med människor på ett naturligt och övertygande sätt. ChatGPT är tränad på att förstå och svara på frågor som ställs av användaren, med hjälp av en avancerad konversationsmodell baserad på maskininlärning.

Enligt OpenAI är ChatGPT en av de mest avancerade samtalsrobotarna på marknaden just nu, och har förmågan att förstå mänskligt språk på ett mycket precist sätt. Detta gör att den kan hantera en bred variation av frågor och samtal, från enkla fakta till mer komplexa samtalsämnen.

ChatGPT är också utvecklad för att vara så användarvänlig som möjligt. Användaren kan enkelt interagera med samtalsroboten genom att ställa frågor eller ge kommandon, och ChatGPT kommer att svara på ett naturligt och övertygande sätt.

OpenAI hoppas att ChatGPT kommer att användas inom en mängd olika områden, från kundtjänst och support till utbildning och underhållning. Företaget tror att samtalsroboten kommer att vara till stor nytta för människor i olika sammanhang, och att den kommer att förbättra deras vardag genom att göra det enklare att få svar på frågor och lösa problem.

"Vi är mycket stolta över att presentera ChatGPT för världen", säger OpenAI:s vd Sam Altman. "Vi tror att samtalsroboten kommer att bli ett viktigt verktyg för människor som vill ha snabba och precisa svar på sina frågor, och vi ser fram emot att se hur den används i olika sammanhang."

ChatGPT är nu tillgänglig för allmänheten att prova på OpenAI:s hemsida.

ChatGPT
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inget nytt från Genesis - Anmäl dig i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev rakt i din e-postlåda ungefär en gång varje eller varannan månad! (Ett nytt fönster öppnas, där ni får bekräfta er e-postadress)

OBS, Genom att anmäla dig, godkänner du vår policy för behandling av personuppgifter. Läs därför den först, innan du anmäler dig.

*-markerade fält är obligatoriska.
Fler händelser » Fler videor » Fler frågor & Svar » Guds Värld - Ny skapelsebok för ungdomar!
# Bibeln
# Fossil
# Djur
# Media
# Personer
# Biologi
# Evolutionism
# Dinosaurier
# Platser
# Rymden
# Geologi
# Genetik
# Samhälle
# Världsbild
# Filosofi
# Design
# Historia
# Datering
# Skapelse
# Forskning
# Kemi
# Etik
# Trosförsvar / Apologetik
# Utbildning
# Teknik
# Utomjordingar
# Covid-19
# Språk