Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro

En ateists tvivel - Intervju med Pekka Reinikainen, läkare, författare och före detta ateist (på Finska med Svensk text)

30 Jun 2018

Pekka Reinikainen har studerat medicin på världens äldsta medicinska fakultet i Montpellier i Frankrike, och arbetat som läkare i över 40 år. Han är idag skapelsetroende, men han har inte alltid ens varit en troende kristen. När han började sin vetenskapliga bana såg han troende som okunniga och knäppa, som trodde på gamla beduinsagor. Efter att ha börjat studera biokemi, så blev det dock klart för Reinikainen att det måste finnas en plan bakom världen, och att den inte kunnat uppkomma av sig självt. Detta och mer kommer fram i denna intervju. Intervjun är på Finska, men har Svenska undertexter.


Event:
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inget nytt från Genesis - Anmäl dig i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev rakt i din e-postlåda ungefär en gång varje eller varannan månad! (Ett nytt fönster öppnas, där ni får bekräfta er e-postadress)

OBS, Genom att anmäla dig, godkänner du vår policy för behandling av personuppgifter. Läs därför den först, innan du anmäler dig.

*-markerade fält är obligatoriska.
Fler händelser » Fler videor » Fler frågor & Svar » Guds Värld - Ny skapelsebok för ungdomar!
# Bibeln
# Fossil
# Djur
# Media
# Personer
# Biologi
# Evolutionism
# Dinosaurier
# Platser
# Rymden
# Geologi
# Genetik
# Samhälle
# Världsbild
# Filosofi
# Design
# Historia
# Datering
# Skapelse
# Forskning
# Kemi
# Etik
# Trosförsvar / Apologetik
# Utbildning
# Teknik
# Utomjordingar
# Covid-19
# Språk