Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro
Splash slide linking to page: Tidning
Splash slide linking to page: Video
Splash slide linking to page: Frågor & Svar
Splash slide linking to page: Kalender

Bättre sök - även i tidigare nummer av Genesis

29 Dec 2018

Vi har just gjort några mindre men förhoppningsvis matnyttiga förbättringar här på hemsidan.

Sök bland gamla Genesis-nummer

Den viktigaste förbättringen gäller sökfunktionen, som nu dels visar lite av sammanhanget för sökträffarna och som dessutom nu söker bland innehållet i PDF-arkivet med tidigare Genesis-nummer. Därmed blir plötsligt en stor mängd information som bara publicerats i tidningen, men inte hemsida, nu mycket lättare att hitta.

Testa gärna! Några förslag på sökfraser att prova:

Dela med dig av dina synpunkter

Vi jobbar även på att se till att det är lätt att hitta till våra viktigaste avdelningar på hemsidan. Om du har några synpunkter eller konkreta tips kring hemsidan är du välkommen att höra av dig med dem till webbredaktionen@genesis.nu. På grund av att arbetet sker helt på ideell basis så kan vi inte garantera att vi kan bemöta alla synpunkter, men vi tar gärna med dem till planeringen för vårt fortsatta förbättringsarbete.

Dela med dig av Genesis material

Har du förresten någon gång funderat på hur du kan stödja det arbete föreningen gör? Förutom ekonomiskt stöd, så är ett av de viktigaste sätten att dela med dig av artiklar, tidningar och material som du själv gillar, t.ex. på sociala medier eller i din bekantskapskrets. Du har säkert noterat delningsknapparna högst upp på de flesta sidorna, trots att de är lite små och grå! :)

Redaktionen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inget nytt från Genesis - Anmäl dig i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev rakt i din e-postlåda någon gång per månad! (Ett nytt fönster öppnas då, där ni får bekräfta er e-postadress)

OBS, Genom att anmäla dig, godkänner du vår policy för behandling av personuppgifter. Läs därför den först, innan du anmäler dig.

*-markerade fält är obligatoriska.
Fler frågor & Svar » Fler videor » Fler händelser » Fler blogginlägg »