Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro
Splash slide linking to page: Kalender
Splash slide linking to page: Video
Splash slide linking to page: Frågor & Svar
« Tillbaka till butiken

Apmänniskor - Har de verkligen funnits?

16 Nov 2022

Baksidestext: Ungefär som en grävande journalist för Uppdrag Granskning tar sig Johnny Bergman an uppgiften att kritiskt granska och noggrannt väga bevisen för och emot människans påstådda härstamning från de apliknande djuren. Det framgår, när man läser boken, att det inte i första hand är en strid om fakta utan om tolkningen av fakta. Den här boken är unik. Aldrig tidigare har det på svenska funnits någon bok som ägnat hela utrymmet åt att kritiskt granska argumenten för människans evolution från apliknande förfäder. Boken behandlar både äldre och nyare fynd. Den ger en uppdaterad och mycket aktuell information om fynden efter Neanderthalmänniskan, Javamänniskan och Pekingmänniskan. Men den tar också upp de nyare fynden efter Lucy, Ardi och Ida. Paleoantropologerna har många frågor att besvara. Deras historia innehåller förvånansvärt många misstag och feltolkningar. Allt detta visar hur komplicerat det är att rekonstruera gamla benbitar och fossil, men också på hur forskare kan vara påverkade av förutfattade meningar i sin önskan att hitta det man så intensivt letar efter. Utgiven på XP Media.

Författare: Johnny Bergman

Politiker och författare. Driver förlaget Bergmans media med utgivning av skapelselitteratur och material, samt underhåller webbsidan darwinnews.se
Pris: 89 SEK

Så här beställer du i tre enkla steg:

 1. Skicka ett e-post till order@genesis.nu med information om:
  • de varor du vill beställa
  • ditt namn
  • din adress
 2. Du får ett mail tillbaka med vilken frakt som kommer att läggas på. Svara på detta mail och bekräfta beställningen och portot.
 3. Betala in totalsumman på vårt konto, via:
  PlusGiro: 29 55 88 - 8 eller
  Swish: 123 - 652 03 99.

Klart - varorna skickas!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inget nytt från Genesis - Anmäl dig i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev rakt i din e-postlåda ungefär en gång varje eller varannan månad! (Ett nytt fönster öppnas, där ni får bekräfta er e-postadress)

OBS, Genom att anmäla dig, godkänner du vår policy för behandling av personuppgifter. Läs därför den först, innan du anmäler dig.

*-markerade fält är obligatoriska.
Fler händelser » Fler videor » Fler frågor & Svar » Guds Värld - Ny skapelsebok för ungdomar!
# Bibeln
# Fossil
# Djur
# Media
# Personer
# Biologi
# Evolutionism
# Dinosaurier
# Platser
# Rymden
# Geologi
# Genetik
# Samhälle
# Världsbild
# Filosofi
# Design
# Historia
# Datering
# Skapelse
# Forskning
# Kemi
# Etik
# Trosförsvar / Apologetik
# Utbildning
# Språk
# Teknik
# Utomjordingar
# Covid-19