Vetenskap | Ursprung | Skapelsetro
Splash slide linking to page: Frågor & Svar
Splash slide linking to page: Video
Splash slide linking to page: Kalender

Premiär för ny film om Noas ark och skapelsen

16 Mar 2024. Lästid: Ca 1 minuter.

Denna vecka (vid skrivandets stund), onsdag och torsdag 20:e och 21:a Mars, premiärvisas en spännande ny film om Noas ark och skapelsen på amerikanska biografer. Titeln är "The Ark and the Darkness", och bakom filmen finns bland annat skaparna av den imponerande 3D-animerade filmen "Genesis: Paradise Lost", samt Genesis Apologetics Ministries, en något mindre känd skapelseorganisation som dock funnits med länge och producerat seriöst material.

För att se trailern och läsa mer om filmen, se följande länk:

Vi på Föreningen Genesis här i Sverige har inte haft möjlighet att se mer än Trailern än, men då vi känner till lite om de som ligger bakom filmen, samt ser att flera seriösa personer som t.ex. John Sanford medverkar i filmen, har vi goda förhoppningar om att det blir en sevärd film. Vi tror att det helt säkert blir en bättre film än den erkänt obibliska filmen "Noah", som vi skrivit om tidigare.

Redaktionen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inget nytt från Genesis - Anmäl dig i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev rakt i din e-postlåda ungefär en gång varje eller varannan månad! (Ett nytt fönster öppnas, där ni får bekräfta er e-postadress)

OBS, Genom att anmäla dig, godkänner du vår policy för behandling av personuppgifter. Läs därför den först, innan du anmäler dig.

*-markerade fält är obligatoriska.
Fler händelser » Fler videor » Fler frågor & Svar » Guds Värld - Ny skapelsebok för ungdomar!
# Bibeln
# Fossil
# Djur
# Media
# Personer
# Biologi
# Evolutionism
# Dinosaurier
# Platser
# Rymden
# Geologi
# Genetik
# Samhälle
# Världsbild
# Filosofi
# Design
# Historia
# Datering
# Skapelse
# Forskning
# Kemi
# Etik
# Trosförsvar / Apologetik
# Utbildning
# Teknik
# Utomjordingar
# Covid-19
# Språk